Att vinna en resa

Att få vinna en resa är ju såklart väldigt attraktivt. När man inte ligger ute med kostnaden för själva resan har man ju en betydligt större semesterkassa att röra sig med och sedan behöver man ju inte fundera på var man ska resa.

vinna_430214728

Men att bara vinna en resa helt plötsligt är ju inte något man bara går och gör utan vidare. Till att börja med måste man hitta en tävling som faktiskt har en resa som pris. Nätet är alltid en bra plats att börja med, men man ska alltid tänka på källan och trovärdigheten.

Ett ställe att börja på är stora resesajter, där om någonstans kan man vara säker på att man hittar legitima och seriösa tävlingar. Till exempel har resebolaget Ving sin egen sida om tävlingar man kan kolla regelbundet.

Ett annat tips är att kolla på spelsajter. Det finns gott som casinon på nätet och håller man koll på det senaste kan man emellanåt hitta resor som en storvinst i en och annat tävling. Fördelen här är ju också att även om man inte vinner resan har man ju möjligheten att vinna pengar medan man spelar.

När man anmäler sig till en tävling ska man dock alltid se till att kolla vilka regler som finns för tävlingen. Det sista man vill är ju att bli diskvalificerad på grund av en teknikalitet.

Tävlingar i Sverige får inte avgöras helt och hållet av slump, detta är bestämt av Lotteriinspektionen. På grund av detta ska det finnas ett så kallat prestationsmoment med i tävlingen. Man kan ofta se detta inkluderat i form av en motivationsfråga. Det vill säga att man måste motivera varför just man själv bör vinna, eller liknande.

Att skriva en bra motivering kan man hitta en hel del diskussioner kring på nätet, och det finns mycket bra att hämta i dessa, men det har visat sig att det inte alltid behöver vara särskilt originellt.