Planera en weekend i vår huvudstad

För många så kan en resa till Stockholm vara nog så intressant som någon annan resa. Ta er tid och sätt er och planera en weekend i vår huvudstad, detta kan bli ett minne för livet.

Ta ledigt en fredag framöver och boka in en tripp till Stockholm, detta behöver inte kosta allt för mycket. Ta in på något av de flotta hotellen som Elite driver, det finns flera att välja bland och de flesta ligger centralt till så ni befinner er i hjärtat av Stockholm för shopping och det staden har att erbjuda.

Fredag

Efter incheckning på hotellet så kan ni ta er en titt i närområdet. Det finns säkert något ställe som kan besökas för att få en bit mat och njuta av en kommande skön helg i vår fina huvudstad. Beroende på väder så kan ni strosa omkring på Stockholms gator och kanske slinka in på någon uteservering för ett glas vin eller liknande.

Lördag

Kliv upp i någorlunda god tid så ni hinner njuta av en härlig hotellfrukost innan ni ger er ut i vimlet på Stockholms gator. Ta er till Drottninggatan där många av stadens butiker är samlade. Det finns många andra trevliga shoppinggator varav Götgatan är en, åk med tunnelbanan till Slussen och knalla upp sedan söderut upp mot Götgatsbacken. Här kan ni lätt promenera en stund och titta i härliga butiker.

Söndag

Ta en ordentlig sovmorgon och njut än en gång av den goda frukosten som serveras på hotellet. Idag så kanske Skansen och Djurgården står på schemat. Som vanligt så är vädret en viktig detalj för vad som kommer att hända. Skulle det regna så låt det bli en dag med besök på något av stadens museer.